Liefde Voor De Natuur

Natuur is iets heel moois. Het is je hele leven bij je met die verfrissende lucht. Iedereen heeft natuur nodig. Met natuur bedoel ik: bomen, zuurstof en dieren. We moeten de natuur beschermen zodat het wij en ook de mensen die na ons zullen komen nog steeds met prachtige natuur leven. Dit betekent dat we onze natuur goed moeten bezorgen. Maar de echte vraag is: Hoe doen we dit?. Veel mensen zijn al hiermee bezig, mensen zoals: veganisten, vegetariërs, mensen die bomen planten, mensen die protesteren en andere mensen overhalen en overtuigen om mee te helpen. Natuurlijk zijn er meer mensen maar zoveel is niet te noemen. Veel bedrijven maken ook veel machines om de milieu goed schoon te houden of maken elektrische auto’s om het gebruik van petroleum en benzine te verminderen. Alleen het probleem ligt aan sommige mensen die dit niet belangrijk vinden. Ik vind het zelf heel erg belangrijk om het natuur goed te onderhouden en ervoor te zorgen. Ik vind zelf het ook echt indrukwekkend van de mensen die deze dingen doen. Het is niet zo dat ik het alleen vind maar ik doe er graag zelf ook wat aan. Zoals dat mijn familie een elektrische auto heeft en dat we vaak met de auto op vakantie gaan zodat we met de vliegtuig het milieu niet vervuilen. Ik eet zelf ook niet veel vlees en probeer het steeds te verminderen. Ik wil ook later vegetariër worden, dat lukt nu alleen niet want in vlees zitten ook veel vitamines die ik en andere kinderen die net zo oud zijn als ik nodig hebben om goed te groeien. Ik vind het niet altijd leuk om deze dingen te doen, maar denk ik eraan hoe de wereld in de toekomst eruit gaat zien als ik en andere mensen dit niet doen om het milieu en de natuur schoon te houden. Want wij bepalen hoe onze natuur en toekomst eruit gaat zien.

Play Video