Hé hallo, ik ben Faylinn en ik ben 11 jaar oud. Ik ga het hebben over de natuur. Ik woon heel dicht bij het bos en ik vind het heerlijk om in het bos te wandelen of te fietsen. Ik vind het niet kunnen dat bomen gekapt worden omdat mensen iets nodig hebben. Ik bedoel, bomen hebben ook gevoel! Stel je voor dat bomen niet zouden bestaan, dan zouden we veel minder zuurstof hebben en misschien zo weinig dat we niet eens zouden kunnen bestaan.

Er wordt ook door heel veel mensen plastic in de natuur gegooid en dan denk ik bij mezelf, waarom zou je dat doen? Er staan ook gewoon prullenbakken. Ik help regelmatig met het wijk-heldenteam, met vrienden en vriendinnen, om afval uit de natuur te rapen. Ik hoop dat er veel minder bomen en anderen dingen in de natuur worden gekapt en dat er veel minder plastic in de natuur word gegooid. Oké, dat was mijn wens voor de natuur. Ik vond het super leuk om te doen en tot de volgende keer.

Play Video